További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Soudal Soudabond Turbo ragasztóhab, pisztolyos, 750 ml

A Soudabond Turbo egy villámgyors kötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat.
Profi és lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal ragasztóhabok

Leírás

A Soudabond Turbo egy villámgyors kötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Tökéletes megoldás kis méretű táblás anyagok, dekor elemek halhoz ragasztására. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt és pénzt takaríthat meg.

Jellemzők:
  • Használatra kész
  • Villámgyors kőtés
  • Pisztolyos kiszerelés
  • Könnyú dekorelemek ragasztása
Alkalmazások
Kisméretű táblák ragasztása falra, de ugyancsak alkalmas szárazépítészeti megoldásokra kőzetgyapot, szigetelő táblák, tégla, beton, vakolat, fa, fém, alumínium, kő, kerámia, MDF, polisztirol, acél, cink, poliuretán, laminált, parafa és bútorlap anyagokon.
 
Használata
Viseljen munkavédelmi szemüveget. Ügyeljen, hogy megfelelő legyen a szellőzés és ne használja nyílt láng közelében. Ügyeljen, hogy a felületek tiszták, zsír- és pormentesek legyenek. Ha a felületekre vizet permetez, ez javítja a tapadást és felgyorsítja a kikeményedést. A dobozt 30 másodpercig rázza erősen. A maximális kiadóssághoz rendszeresen ismételje. Fejjel lefelé használja. Irányítsa a megfelelő helyre a csövet és nyomja meg a kioldószerkezetet. A kioldó nyomásának mértéke meghatározza a hab mennyiségét. A poliuretán ragasztót az alkalmazásnak megfelelően, a műszaki adatlap szerint vigye fel. A ragasztót cikkcakkos alakban vigye fel az egyik ragasztani kívánt felületre. Várja meg, amíg a hab kellően tapadós nem lesz, azaz szálat húz a kesztyűs ujja és a ragasztó között, ha egy pillanatra megérinti (a körülményektől függően általában körülbelül 4 perc). Ezután 30–60 másodpercre nyomja erősen össze az anyagokat. Terhelés előtt hagyja legalább 1 órán át kötni. Tárolás: álló helyzetben, száraz helyen, +5 °C és +25 °C között.
 
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: ragasztóhab
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

fermoszerszam.hu
Cégünkről
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Olfa termékek
Hecht termékek
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció